Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Holthone

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Holthone? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Holthone! Op deze website verstrekken we praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-holthone

Een schoonmaakster in Holthone vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Holthone inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Holthone inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Holthone

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Holthone

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Holthone, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Krim, Gramsbergen, Loozen en Schuinesloot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,30 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Holthone. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen gemiddeld €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot wel €19,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Holthone hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Holthone?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie