Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gramsbergen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gramsbergen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Gramsbergen! Op dit platform lees je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gramsbergen

Een schoonmaakster in Gramsbergen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Gramsbergen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Gramsbergen zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gramsbergen

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Gramsbergen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gramsbergen, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ane, Anevelde, De Krim en Holthone.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Gramsbergen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €16,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Gramsbergen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Gramsbergen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie