Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Krim

Wil je een schoonmaakhulp in De Krim? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in De Krim! Op dit platform vind je veel tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-krim

Een schoonmaakster in De Krim inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in De Krim inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in De Krim vinden

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Krim

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in De Krim

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in De Krim, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gramsbergen, Ane, Holthone en Loozen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in De Krim. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in De Krim huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in De Krim?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie