Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijemirdum

Wil je een schoonmaakhulp in Nijemirdum? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Nijemirdum! Op deze website bekijk je handige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nijemirdum

Een schoonmaakster in Nijemirdum inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Nijemirdum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Nijemirdum opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijemirdum

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nijemirdum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijemirdum, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Harich, Rijs, Sondel en Ruigahuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,40 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nijemirdum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot wel €17,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over strijken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Nijemirdum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nijemirdum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie