Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Fryske Marren

Wil je een schoonmaakhulp in De Fryske Marren? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in De Fryske Marren! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-fryske-marren

Een schoonmaakster in De Fryske Marren zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in De Fryske Marren inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Fryske Marren inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Fryske Marren

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in De Fryske Marren

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in De Fryske Marren, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Weststellingwerf en Heerenveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Fryske Marren. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in De Fryske Marren huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in De Fryske Marren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie