Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Echtenerbrug

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Echtenerbrug? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Echtenerbrug! Op deze pagina ontdek je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-echtenerbrug

Een schoonmaakster in Echtenerbrug gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Echtenerbrug inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Echtenerbrug inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Echtenerbrug

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Echtenerbrug

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Echtenerbrug, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Akmarijp, Terkaple, Bantega en Echten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Echtenerbrug. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €16,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Echtenerbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Echtenerbrug?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie