Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Akmarijp

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Akmarijp? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Akmarijp! Op ons portaal bieden we diverse tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-akmarijp

Een schoonmaakster in Akmarijp gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Akmarijp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Akmarijp zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Akmarijp

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Akmarijp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Akmarijp, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Terkaple, Woudsend, Echtenerbrug en Bantega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Akmarijp. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot wel €18,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Akmarijp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Akmarijp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie