Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Woudsend

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Woudsend? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Woudsend! Op onze schoonmaakwebsite delen wij volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-woudsend

Een schoonmaakster in Woudsend inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Woudsend inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Woudsend zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn praktische webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Woudsend

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Woudsend

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Woudsend, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Smallebrugge, Indijk, Terkaple en Akmarijp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al voor €12,60 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Woudsend. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €19,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Woudsend huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Woudsend?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie