Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Smallebrugge

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Smallebrugge? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Smallebrugge! Op dit platform tref je duidelijke tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-smallebrugge

Een schoonmaakster in Smallebrugge inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Smallebrugge inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Smallebrugge zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Smallebrugge

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Smallebrugge

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Smallebrugge, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Indijk, Ypecolsga, Woudsend en Terkaple.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Smallebrugge. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €15,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Smallebrugge huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Smallebrugge?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie