Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ypecolsga

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ypecolsga? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ypecolsga! Op deze website tref je diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ypecolsga

Een schoonmaakster in Ypecolsga zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Ypecolsga inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ypecolsga vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ypecolsga

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ypecolsga

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ypecolsga, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sloten, Balk, Indijk en Smallebrugge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ypecolsga. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot €16,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Ypecolsga kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ypecolsga?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie