Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Balk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Balk? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Balk! Op deze website vind je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-balk

Een schoonmaakster in Balk vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Balk inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Balk inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Balk

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Balk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Balk, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wijckel, Ruigahuizen, Sloten en Ypecolsga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Balk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot +/- €15,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Balk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Balk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie