Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tzum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Tzum? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Tzum! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-tzum

Een schoonmaakster in Tzum vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Tzum inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Tzum zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van diverse Apps en websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tzum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Tzum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Tzum, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hitzum, Achlum, Franeker en Koudum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Adressen van schoonmaakbedrijven in de buurt van Waadhoeke

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Tzum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot zo’n €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Tzum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Tzum?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie