Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Franeker

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Franeker? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Franeker! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-franeker

Een schoonmaakster in Franeker vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Franeker inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Franeker inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn handige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Franeker

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Franeker

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Franeker, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Tzum, Hitzum, Koudum en Nijhuizum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Namen en adressen van schoonmaakbedrijven regio Waadhoeke

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Franeker. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €19,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kan je afspraken maken over strijken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Franeker kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Franeker?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie