Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dongjum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Dongjum? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Dongjum! Op ons portaal verstrekken we veel tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-dongjum

Een schoonmaakster in Dongjum gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Dongjum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Dongjum inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er handige Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dongjum

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dongjum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dongjum, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Boer, Ried, Herbaijum en Achlum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Adressen van schoonmaakbedrijven in de buurt van Waadhoeke

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dongjum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot €18,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Dongjum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Dongjum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie