Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ried

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Ried? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Ried! Op dit platform vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ried

Een schoonmaakster in Ried inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Ried inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ried inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ried

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ried

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ried, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Peins, Schalsum, Boer en Dongjum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ried. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €17,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Ried hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ried?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie