Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Peins

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Peins? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Peins! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-peins

Een schoonmaakster in Peins inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Peins inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Peins zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Peins

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Peins

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Peins, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Schalsum, Zweins, Ried en Boer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Peins. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €16,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Peins kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Peins?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie