Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker de Lutte

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in de Lutte? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in de Lutte! Op dit platform verstrekken we handige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-de-lutte

Een schoonmaakster in de Lutte zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in de Lutte inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in de Lutte inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Losser.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht de Lutte

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in de Lutte

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in de Lutte, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Beuningen, Denekamp, Overdinkel en Glane.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in de Lutte. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot +/- €17,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in de Lutte laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in de Lutte?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie