Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overdinkel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Overdinkel? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Overdinkel! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-overdinkel

Een schoonmaakster in Overdinkel gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Overdinkel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Overdinkel zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Losser.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overdinkel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Overdinkel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Overdinkel, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in de Lutte, Beuningen, Glane en Deurningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Overdinkel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Overdinkel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Overdinkel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie