Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deurningen

Wil je een schoonmaakhulp in Deurningen? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Deurningen! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-deurningen

Een schoonmaakster in Deurningen vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Deurningen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Deurningen vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke platforms die jou helpen zoeken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deurningen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Deurningen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Deurningen, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Glane, Overdinkel, Bentelo en Hengevelde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. Bijgaand check je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Deurningen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €20,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Deurningen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Deurningen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie