Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bentelo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bentelo? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Bentelo! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-bentelo

Een schoonmaakster in Bentelo gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Bentelo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Bentelo zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan speciale platforms die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bentelo

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bentelo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Bentelo, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Deurningen, Glane, Hengevelde en Ambt Delden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bentelo. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen om en nabij de €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot zo’n €18,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Bentelo hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bentelo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie