Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ovezande

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ovezande? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Ovezande! Op ons portaal delen wij nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ovezande

Een schoonmaakster in Ovezande zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Ovezande inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ovezande vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ovezande

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ovezande

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Ovezande, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nisse, s-Heer Abtskerke, Driewegen en Ellewoutsdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ovezande. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot +/- €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Ovezande kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ovezande?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie