Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ellewoutsdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ellewoutsdijk? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ellewoutsdijk! Op ons portaal ontdek je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-ellewoutsdijk

Een schoonmaakster in Ellewoutsdijk gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Ellewoutsdijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ellewoutsdijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ellewoutsdijk

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ellewoutsdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ellewoutsdijk, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Driewegen, Ovezande, Oudelande en Baarland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ellewoutsdijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot +/- €15,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Ellewoutsdijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ellewoutsdijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie