Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Driewegen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Driewegen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Driewegen! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-driewegen

Een schoonmaakster in Driewegen vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Driewegen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Driewegen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Driewegen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Driewegen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Driewegen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ovezande, Nisse, Ellewoutsdijk en Oudelande.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene organisaties in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Driewegen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €15,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Driewegen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Driewegen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie