Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nisse

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nisse? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Nisse! Op deze pagina ontdek je concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-nisse

Een schoonmaakster in Nisse gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Nisse inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nisse vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nisse

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Nisse

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nisse, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in s-Heer Abtskerke, Heinkenszand, Ovezande en Driewegen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nisse. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot +/- €17,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Nisse hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nisse?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie