Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tubbergen

Wil je een schoonmaakhulp in Tubbergen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Tubbergen! Op ons portaal lees je volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-tubbergen

Een schoonmaakster in Tubbergen vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Tubbergen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tubbergen zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van praktische Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tubbergen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Tubbergen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Tubbergen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Twenterand, Dalfsen, Wierden en Borne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tubbergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €19,00 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Tubbergen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Tubbergen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen tussen de €275,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie