Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reutum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Reutum? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Reutum! Op onze schoonmaakwebsite bieden we diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-reutum

Een schoonmaakster in Reutum zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Reutum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Reutum opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van speciale Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reutum

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Reutum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Reutum, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Vriezenveen, Bruinehaar, Fleringen en Albergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder tref je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,00 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Reutum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €17,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Reutum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Reutum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie