Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oijen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oijen? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Oijen! Op schoonmakerzoeken.nl tref je duidelijke tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oijen

Een schoonmaakster in Oijen zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Oijen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Oijen vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oijen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oijen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oijen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Teeffelen, Lithoijen, Nuland en Nistelrode.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oijen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Prijs: tussen ongeveer €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €19,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Oijen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oijen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie