Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Britswert

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Britswert? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Britswert! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-britswert

Een schoonmaakster in Britswert vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Britswert inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Britswert vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er handige vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Britswert

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Britswert

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Britswert, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wiuwert, Rien, Boazum en Ysbrechtum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Britswert. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot €17,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Britswert kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Britswert?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie