Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wiuwert

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wiuwert? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wiuwert! Op schoonmakerzoeken.nl tref je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-wiuwert

Een schoonmaakster in Wiuwert vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Wiuwert inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Wiuwert zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wiuwert

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wiuwert

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Wiuwert, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rien, Lytsewierrum, Britswert en Boazum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wiuwert. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot +/- €17,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Wiuwert laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wiuwert?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie