Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boazum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Boazum? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Boazum! Op deze website vind je diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-boazum

Een schoonmaakster in Boazum inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Boazum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Boazum zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boazum

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Boazum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Boazum, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Britswert, Wiuwert, Ysbrechtum en Tirns.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Boazum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen +/- €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €20,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Boazum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Boazum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie