Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tirns

Wil je een schoonmaakhulp in Tirns? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Tirns! Op ons portaal vind je diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-tirns

Een schoonmaakster in Tirns gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Tirns inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Tirns vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tirns

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Tirns

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Tirns, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ysbrechtum, Boazum, Loënga en Scharnegoutum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tirns. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Tirns huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het type woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Tirns?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie