Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oploo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oploo? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Oploo! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-oploo

Een schoonmaakster in Oploo inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Oploo inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Oploo opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oploo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Oploo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oploo, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westerbeek, Stevensbeek, Sambeek en Beugen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oploo. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €16,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Oploo hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oploo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie