Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beugen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Beugen? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Beugen! Op ons portaal verstrekken we veel tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-beugen

Een schoonmaakster in Beugen gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Beugen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Beugen inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beugen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beugen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beugen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sambeek, Oploo, Boxmeer en Vortum-Mullem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,40 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Beugen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot wel €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Beugen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Beugen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie