Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boxmeer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Boxmeer? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Boxmeer! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-boxmeer

Een schoonmaakster in Boxmeer inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Boxmeer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Boxmeer vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boxmeer

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Boxmeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Boxmeer, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Beugen, Sambeek, Vortum-Mullem en Groeningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Boxmeer. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €19,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Boxmeer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Boxmeer?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie