Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tollebeek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tollebeek? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Tollebeek! Op deze website verstrekken we diverse tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-tollebeek

Een schoonmaakster in Tollebeek gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Tollebeek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Tollebeek zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tollebeek

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Tollebeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Tollebeek, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Espel, Creil, Nagele en Ens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,10 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tollebeek. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Tollebeek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tollebeek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie