Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Creil

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Creil? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Creil! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-creil

Een schoonmaakster in Creil inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Creil inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Creil vinden

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn nuttige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Creil

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Creil

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Creil, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rutten, Bant, Espel en Tollebeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Creil. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €16,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Creil huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Creil?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie