Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Espel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Espel? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Espel! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-espel

Een schoonmaakster in Espel zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Espel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Espel zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Espel

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Espel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Espel, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Creil, Rutten, Tollebeek en Nagele.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €13,30 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Espel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Flevoland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €20,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Espel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Espel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie