Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwartemeer

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zwartemeer? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zwartemeer! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-zwartemeer

Een schoonmaakster in Zwartemeer zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Zwartemeer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Zwartemeer vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van diverse portalen die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwartemeer

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Zwartemeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Zwartemeer, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Roswinkel, Nieuweroord, Klazienaveen en Klazienaveen-Noord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,40 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zwartemeer. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Zwartemeer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zwartemeer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie