Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roswinkel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Roswinkel? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Roswinkel! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-roswinkel

Een schoonmaakster in Roswinkel inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Roswinkel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Roswinkel vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht beantwoord wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roswinkel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Roswinkel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Roswinkel, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nieuweroord, Noordscheschut, Zwartemeer en Klazienaveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Roswinkel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen plus minus €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €17,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Roswinkel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Roswinkel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie