Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wateren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wateren? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Wateren! Op deze website vind je diverse tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wateren

Een schoonmaakster in Wateren vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Wateren inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wateren vergelijken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wateren

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wateren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wateren, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oude Willem, Terband, Zorgvlied en Donkerbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand delen wij een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wateren. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €18,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Wateren laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wateren?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie