Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zorgvlied

Wil je een schoonmaakhulp in Zorgvlied? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Zorgvlied! Op deze website bekijk je handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zorgvlied

Een schoonmaakster in Zorgvlied inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Zorgvlied inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Zorgvlied opzoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zorgvlied

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zorgvlied

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zorgvlied, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wateren, Oude Willem, Donkerbroek en Waskemeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zorgvlied. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen +/- €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot +/- €16,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Zorgvlied kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zorgvlied?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie