Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groede

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Groede? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Groede! Op ons portaal bieden we diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-groede

Een schoonmaakster in Groede zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Groede inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Groede zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groede

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Groede

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Groede, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nieuwvliet, Breskens, Oostburg en Geersdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Groede. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot +/- €15,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Groede laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Groede?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie