Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sluis

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sluis? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Sluis! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sluis

Een schoonmaakster in Sluis zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Sluis inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Sluis zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sluis

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Sluis

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Sluis, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Terneuzen, Hulst, Noord-Beveland en Goes.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder tref je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Sluis. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €15,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Sluis laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sluis?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie