Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Cadzand

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Cadzand? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Cadzand! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-cadzand

Een schoonmaakster in Cadzand inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Cadzand inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Cadzand vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Cadzand

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Cadzand

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Cadzand, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Retranchement, Aardenburg, Zuidzande en IJzendijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,70 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Cadzand. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €18,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Cadzand huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Cadzand?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie