Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aardenburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Aardenburg? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Aardenburg! Op onze schoonmaakwebsite tref je duidelijke tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-aardenburg

Een schoonmaakster in Aardenburg vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Aardenburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Aardenburg inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aardenburg

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Aardenburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Aardenburg, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Waterlandkerkje, Sint Kruis, Retranchement en Cadzand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf check je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Aardenburg. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot €20,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Aardenburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Aardenburg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie