Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwammerdam

Wil je een schoonmaakhulp in Zwammerdam? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Zwammerdam! Op deze pagina tref je veel tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zwammerdam

Een schoonmaakster in Zwammerdam zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Zwammerdam inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwammerdam zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwammerdam

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zwammerdam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Zwammerdam, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Woubrugge, Nootdorp, Rijnsaterwoude en Ter Aar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zwammerdam. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Zwammerdam huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zwammerdam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie