Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drogteropslagen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Drogteropslagen? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Drogteropslagen! Op schoonmakerzoeken.nl lees je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-drogteropslagen

Een schoonmaakster in Drogteropslagen vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Drogteropslagen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Drogteropslagen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drogteropslagen

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Drogteropslagen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Drogteropslagen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart en Brucht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Drogteropslagen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €17,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Drogteropslagen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Drogteropslagen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie