Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Balkbrug

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Balkbrug? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Balkbrug! Op deze pagina lees je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-balkbrug

Een schoonmaakster in Balkbrug vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Balkbrug inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Balkbrug zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn praktische websites die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Balkbrug

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Balkbrug

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Balkbrug, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwleusen, Punthorst, Drogteropslagen en Dedemsvaart.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Balkbrug. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €15,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Balkbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Balkbrug?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie