Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Woubrugge

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Woubrugge? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Woubrugge! Op onze schoonmaakwebsite tref je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-woubrugge

Een schoonmaakster in Woubrugge inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Woubrugge inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Woubrugge opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Woubrugge

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Woubrugge

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Woubrugge, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nootdorp, Schipluiden, Zwammerdam en Rijnsaterwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Woubrugge. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €15,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Woubrugge hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Woubrugge?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie