Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalerveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Dalerveen? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Dalerveen! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-dalerveen

Een schoonmaakster in Dalerveen inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Dalerveen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Dalerveen vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke websites die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalerveen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Dalerveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dalerveen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Wachtum en Dalerpeel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bekijk je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Dalerveen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €19,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Dalerveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Dalerveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie